dilluns, 21 de juliol del 2008

Cruïlla de Botifarres...






Discover Chambao!











I I








I ...Confirmant que triga més a fer-se una botifarra que un bikini i que val més un gironí amargat que un mataroní cuinant... aquí tenim les proves del delicte del dissabte... En resum, vam acabar fent un sopar amb banda sonora al darrere. No tots els dies es pot gaudir d'això... Chambao cantant al darrere i tu girada, com qui no vol la cosa, eperant que es faci la buti "xurripan" d'esquenes, passant de la pobra noia... si ja ho deia la Mari cantant pokito a poko, ja ens avisava, ja. però com que no vam portar la carmanyola...aix... sort que ens van arreglar la Nit.

Entre cargols i "cincs", Montses i cebes vam descobrir que si ets positiu la platja només està a 5 minuts des de tot arreu...i si has menestet gaires tikets abans, el camí es fa curt i tot...hihihi.






2 comentaris:

Ganxi ha dit...

Un cap de setmana intens, amb moltes emocions, situacions i companyia agradable...que deixen en segon terme les cues de cotxe (anem bé per anar a mataró?), els xoripans (un sense mayonesa!!), amistats fetes a la cua (a mi no me calientes la cabeza!), i cambrers poc motivats (jo no sé res, ni sé què cobraré...), això sí sempre amb actitud positiva oi? I va ser així que finalment la nit va ser del tot divertida!!! Muntanya russa amb refrescos sense alcohol en una fragoneta pels carrers de Mataró seria la meva imatge de la nit per recordar quan siguem velletes, no velles!! Salut i botifarres!!

Isra ha dit...

I no és maco això!? Nosaltres que ho fem per distreure al personal.... és conya. Ens ho vam passar molt bé. Vam riure molt. A veure el "tour" que ens prepareu....
Ens teniu acollonits!!
Salut!!
I un petó desde Mataró!!